Waar ik nu mee bezig ben

(Dit is een now page, en als je je eigen website hebt zou je er ook een moeten maken.)

 

Podcast

Samen met een nog te onthullen partner in crime werk ik al sinds oktober 2020 aan een nieuw project.
Deel één van dat project zal een podcast zijn. We zijn bijna klaar om op te gaan nemen.

Heel veel zin in. Snel meer.

 

Zelfopgelegde praktijkstage rondom psychologie

Sinds november lees ik veel boeken. Gemiddeld een a twee per week. Voornamelijk over psychologie, zelfontwikkeling en marketing. Ik leer snel en veel en probeer mijn nieuwverworven kennis in de praktijk te brengen om die beter te bevatten en iets terug te geven aan mijn omgeving.

Deze week begin ik aan een project voor de Fontys Hogeschool van de Kunsten in Tilburg. Ik zal er samen met vier studenten een onderdeel van een Belevingscircuit rondom onderbewuste stereotyperingen ontwerpen.

Erg interessant, veel zin in. Gemotiveerd om nog meer te lezen.

 

Lege kalender

Van maart tot juni 2020 ervoer ik voor het eerst hoe het was om een volledig lege kalender te hebben.
Voorheen plande ik alles vol. Dit was een openbaring. Sindsdien probeer ik mijn kalender zo leeg mogelijk te houden en zoveel mogelijk spontaan te doen. Dit lukt nu redelijk.

 

Lockdown

Ik zit nu al bijna drie maanden in lockdown. Mijn haar wordt behoorlijk lang. Ik ben bijna alleen maar thuis en heb moeite mijn ritme vast te houden. Ik verlang naar het voorjaar en mis mijn lange boswandelingen en het zitten op terrasjes.

Dankbaar voor mijn lieve huisgenootjes die als familie zijn. Ik wilde vorig jaar verhuizen, nu blij dat ik dat niet heb gedaan. Misschien in het najaar alsnog, al weet ik nog niet waarheen. Ik wil een maand in Berlijn en in Amsterdam gaan wonen, maar zolang er lockdown en grensrestricties gelden wacht ik af. Ik heb geen haast.


Bijgewerkt op 1 maart 2021, vanuit Tilburg, Nederland